Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,165 $

Insta Vs. Valóság: Szabó Erika megmutatta a begyulladt szemét, fájdalmas

Innen is jobbulást kívánunk a színésznőnek, akinek nem éppen úgy alakult a nyaralása, mint azt szerette vagy eltervezte volna.

Fotó: Instagram/Szabó Erika
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabó Erikát az egész ország ismeri, elsősorban a Barátok köztben szerzett népszerűsége miatt. Számára is több mint meghatározó volt szerepelnie a legendás sorozatban, ami időközben véget ért, már nincs többé.

Erika korábban kiszállt a sorozatból, de nem hagyta abba a forgatásokat, illetve a színház továbbra is fontos szerepet játszik az életében. A közösségi médiában is aktív a mindig fiatal sztár, lassan már 40 ezer követője van. Soron kívül Meghibásodás miatt kell kimenteni a halakat egy szegedi tóból

Időről időre sokan szembesítik az embereket, hogy az Instagramon keresztül mennyire más fotókat lehet közölni, mint a valóság. Legutóbb mindezt magán mutatta be a kitűnő színésznő, és sajnálatos módon ennek most fájdalomhoz is van köze.

Molnár Anikó bikinis dekoltázsánál nincs most látványosabb

Az egyik oldalon láthatjuk az instás verziót, míg a másikon a valóságot. A szemgyulladás több mint látványos, és mindent elmond. Viccesen megjegyezte, hogy a kiskutyájuk reggel megijedt tőle, de azóta jobb a helyzet.

Lapozó: 1 2

Százmilliók kényszerülhetnek elhagyni a süllyedő kínai városokat a következő évtizedekben

Kelet-Kína metropoliszaiban nagyon súlyos problémák kezdenek körvonalazódni.