Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,82 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,57 Ft
Bitcoin
62,978 $

Nem utazhat a katari vb-re a lengyel játékos, a bűne annyi, hogy orosz klubban focizik

A 32 éves játékos az elmúlt öt szezonját a Lokomotiv Moszkvában töltötte, ez pedig elég volt a lengyel szövetségnek, hogy azt mondják, nem kell világbajnokságra utaznia a nemzeti csapattal. 

...svg content...Fotó: A kolumbiai James Rodriguez (b) és a lengyel Maciej Rybus az oroszországi labdarúgó-világbajnokság H csoportjának második fordulójában játszott Lengyelország-Kolumbia mérkõzésen a Kazany Arénában 2018. június 24-én. (MTI/EPA/Bartlomiej Zborowski)
Sport
Author image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A lengyel szövetség (PZPN) hétfőn közölte, hogy Maciej Rybust személyesen kereste meg Czeslaw Michniewicz szövetségi kapitány, hogy közölje vele, hogy nem számít a katari világbajnokságon. 

Az okot is elmondta neki: a játékos bűne annyi, hogy Oroszországban futballozik. A 32 éves balhátvéd az elmúlt öt idényben a Lokomotiv Moszkva légiósa volt, és azt követően sem hagyta el klubját, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát.  Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A 66-szoros játékosnak már korábban is azzal kellett szembesülnie, hogy így nem számítanak rá a nemzeti csapatban, ugyanis már a Nemzetek Ligájában sem tartottak igényt a megjelenésére. 

Szerződése a hónap végén lejár a Lokomotivnál, ő azonban egy másik orosz együttesnél, a városi rivális Szpartak Moszkvánál folytatja klubkarrierjét – írja a Mandiner az MTI alapján. 

A november 21-én kezdődő katari vb csoportkörében Lengyelország Mexikóval, Szaúd-Arábiával és Argentínával találkozik.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.