Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,53 Ft
Euró
390,80 Ft
Font
457,94 Ft
Bitcoin
63,849 $

Hiába ostromolja ajánlataival a Barcelona a Bayernt, nem akarják elengedni Lewandowskit

Hosszú hetek óta húzódik az ügy, a bajorok azonban ragaszkodnak hozzá, hogy a lengyel töltse ki a szerződését.

MTI/EPA/STEPHANIE LECOCQ
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Barcelona nem igazán nyilatkozik, csak sorra küldi az ajánlatait Lewandowskiért, akiért első körben 32 millió, a másodikban pedig 35 millió eurót ígértek a katalánok, úgy tűnik azonban, hogy a németek csak nem akarják beadni a derekukat.

A hírek szerint 40 millió euró lenne az az összeghatár, amennyiért már hajlandóak lennének elengedni, azonban a klub egykori elnökének nyilatkozata szerint a klubvezetés a következő szezonra is számol a lengyellel – írta meg a Marca. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Uli Hoeness a német Sport1-nek adott interjújában elmonda, hogy a Bayernnél már intenzíven dolgoznak a következő szezon keretén, és ha minden a terv szerint alakul, akkor Lewandowski is marad a csapatnál.

Hoeness emellett Lewandowskinak és ügynökének, Pini Zahavinak sem felejtett el odafricskázni: „A dolgok nem pontosan úgy alakultak, ahogy ő és az ügynöke szerette volna. Azt tanácsolnám minden érintettnek, hogy legyen objektív, és ne hagyja, hogy a helyzet elfajuljon. Én azt javasolnám, hogy tartsák meg őt még egy évig. Utána majd meglátjuk, hogy ingyen távozik-e vagy hosszabbít.”

Ez nem az első alkalom, hogy a klub egykori, vagy jelenlegi vezetése óvatos figyelmeztetést címez a lengyel klasszisnak, korábban Herbert Hainer elnök is kifejtette véleményét: „Lewandowskinak 2023. június 30-ig szóló szerződése van a Bayernnel. És a szerződés az szerződés!”

„Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nincsenek pénzügyi nehézségeink” – mondta Hainer. „A legjobb játékosokat akarjuk, és Robert az egyik legjobb. Ezért határozottan feltételezem, hogy a következő szezonban is nálunk fog játszani.”