Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Megható sorokat írt Novák Katalin apák napján, ilyen volt kislányként

Természetesen Novák Katalin is megemlékezett apák napjáról, ami szintén fontos nap, nemcsak az anyák napja.

...svg content...Fotó: Facebook/Novák Katalin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nyilvánvaló okokból az anyák napja nagyobb teret kap a társadalmunkban, hiszen a nők hordják ki a gyerekeket, ők szülik meg őket. A legtöbb esetben pedig, ha valaki egyedülálló szülő, a nő az, aki felneveli a gyermekeit.

Ugyanakkor természetesen az édesapákról sem feledkezhetünk meg, akik családfenntartóként is sokat tesznek azért, hogy az anyák számára könnyebb legyen. Mindkét szülő számára adott a kihívás, és az apák szintén fontos feladatokat látnak el a gyermeknevelésben.

Novák Katalin köztársasági elnökünk sem hagyta ki a lehetőséget, ráadásul egy retro fotót is megosztott. Ezt a fotót talán soha ezelőtt nem láthattuk, mely egy igen más korszakban és világban készült, és azóta ő is nagyon nagy utat járt be.

Csodálatos apák napi fotó Hajdú Péterről

„Hálás vagyok azért, hogy ilyen Édesapám lehet. Aki mindig ott van, amikor szükségem van rá, aki születésünktől fogva jelen volt.” – írta a posztjában Novák Katalin köztársasági elnök a Facebook oldalán.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Ákosnak feltették a kérdést: Orbán Viktor vagy Magyar Péter? (videó)

A Blikk újságírója megkérdezte Ákost, ki mellé állna be, ha muszáj lenne, Orbán Viktor vagy Magyar Péter, amire gyors és egyértelmű választ adott.