Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,283 $

A Konyhafőnök: képekben Patrik nagy győzelme a döntőben

A sors furcsa fintora, hogy Luca abban hibázott, amiben a legjobb, máskülönben valószínűleg ő nyerte volna meg A Konyhafőnök legutóbbi évadát.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Mestercukrász sztárja azonban így is történelmet írt, mert ezelőtt egy olyan versenyző sem jutott el a döntőig, akit Fördős Zés választott ki a válogatón. Zé nagyon ráérzett, látta Lucában a potenciált, aki hamar bizonyított, még ha nem is a válogatókon.

Ráadásul egyetlen egy alkalommal sem volt veszélyzónás, de a végén be kellett érnie egy második hellyel. Nem ment egyszerűen számára a döntő, és noha a desszertekben a legerősebb, azt rontotta el. Soron kívül Donald Trump Izrael helyében lecsapna Irán nukleáris létesítményeire

Hihetetlen volt ezt látni, mert ha a desszertje üt, akkor több mint valószínű, hogy nála landol a 10 millió forintos főnyeremény. Ugyanakkor így sem panaszkodhat, mert sok tapasztalattal gazdagodott és rengeteg élménnyel.

Sőt, Rácz Jenő munkát ajánlott neki, de ha csak gyakorolni szeretne, akkor is nyitva áll előtte az ajtó. Nagyon tehetséges, szükség van rá a szakmában, ez nem is lehet kérdés, sokra viheti még versenyen kívül.

Lapozó: 1 2

Magyar Péter „hatalmas tömeget” ígér a közmédia épülete elé, és élő felszólalást követel

Egyelőre nem tudni, pontosan hányan lesznek ott a Magyar Péter által szervezett demonstráción szombaton, de a Tisza Párt vezetője hatalmas tömeget vizionál.