Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,33 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
454,33 Ft
Bitcoin
64,167 $

Fehérneműben fotózták Szabó Franciskát, izzik körülötte a levegő

Kész csoda, hogy nem kaptak körülötte lángra a tárgyak, annyira forrón mutat ebben a fekete fehérneműben.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabó Franciska nemcsak egy kiváló sportoló és érdekes karakter, hanem egy jelenség is. Ahol jelen van, ott garantált a jó hangulat, mert egy igazán vidám személyiség, imád nevetni, viccelődni, jól érezni magát.

Ez manapság már mondhatni extra tulajdonságnak számít, olyan sok a besavanyodott ember. Fájó ezt látni, de így működik a világunk, ami teljesen elvesztette azt az útját, amin egykor megindult, és talán már soha nem talál vissza. Soron kívül Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Ebből kell kihozni a maximumot, ahogyan Franciska is, aki olyan emberekkel veszi körbe magát, akik motiválóan hatnak rá. Ez fontos, mert hozzátartozik ahhoz, hogy előbb-utóbb igazán sikeresek legyünk.

Újabb fotók jelentek meg Gáspár Evelin születésnapjáról, Győzike cipője nagyon extra

Franciska számos sikert tudhat a háta mögött, és egy ideje az USA-ban építi a karrierjét, amiben sok a lehetőség. Számos fotózáson van túl, nem egyszer fehérneműben készítettek róla képeket, amik nagyon látványosak.

Lapozó: 1 2

Nagy Márton szerint Magyarország az űripar egyik meghatározó szereplője lehet

A nemzetgazdasági miniszter szerint minden adott ehhez.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.