Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
453,73 Ft
Bitcoin
64,251 $

Szabó Franciska bokszedzés közben, nagyon kemény (videó)

Szabó Franciska meg tudja védeni magát, többek között a férfiakkal szemben is, sokan rosszul járnának, ha szembe kerülnének vele.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabó Franciska az egyik legnagyobb harcos, akit ismerünk a sportból és a médiából, amit az Exatlon Hungary harmadik évadában is bizonyított. Az egész életét és karrierjét a harc jellemzi, és emiatt soha nem adja fel.

Ha az ember felad valamit, mindig elvesz egy darabot a lelkéből, és ez hosszú távon nagyon káros lehet. Amiben igazán hiszünk és valóban van értelme küzdeni azért a bizonyos dologért, legyen az bármi, akkor mennünk kell előre. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Ez a fajta mentalitás tökéletesen megvan Franciskában, és közben olyan lelki, testi és mentális fejlődésen megy keresztül, ami minden sikernél többet ér. Tudatosan figyel ezekre a dolgokra, élete legjobb döntése volt, amikor kiutazott az Egyesült Államokba.

Cabrio BMW-ben fotózták a végtelenül szexi Wendy Perezt

Más emberek veszik körül, a kultúra is eltér, nem sok dologban hasonlít Európára, de pontosan erre volt szüksége. Franciska szinte mindent elért idehaza, amit szeretett volna, az USA pedig számos más lehetőséget kínál számára.

Lapozó: 1 2

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.