Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Cigit sodort vezetés közben egy kamionos, lekapcsolták a rendőrök (videóval)

„Szemmel” vezetett a merész sofőr.

Fotó: Youtube | National Highways
Epic

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Nem lett jó vége a finoman szólva is meglehetősen felelőtlen vezetési módszerének, ám szerencséjére nem balesettel végződött a történet. A hatóságok viszont számonkérték a férfit – írta meg a trans.info.

Az nem derül ki, hogy milyen mértékű büntetést kapott a férfi, arról viszont egészen rendhagyó felvétel készült, hogy miért látták szükségesnek kiinteni a forgalomból. A sofőr lényegében kéz nélkül vezetett, miközben lazán cigit tekert a volán mögött. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

A National Highways által megosztott felvétel Angliában, az M40-es autópályán készült, Warwickshire megyében. A rendőrség egyébként jól bevált trükköt alkalmazott, a „Tramline művelet” során jelöletlen teherautókból buktatták le a szabálytalankodókat.

A felvételen látható, ahogy a sofőr akkurátusan beállítja a kormányt, majd gondosan megtekeri cigarettáját. A videó akkor ér véget, mikor észreveszi a mellette haladó kamerás járművet. A történet folytatása könnyedén kitalálható, valószínűleg volt egy kényelmetlen beszélgetése a rendőrökkel.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Videón az AS Roma elődöntős veresége a Bayern Leverkusen ellen

Megvoltak az olaszok lehetőségei, de azokkal nem tudtak élni a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén.