Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

A Konyhafőnök: vége, megvan a győztes, övé a 10 milliós fődíj

A Konyhafőnök legújabb évadának fináléja igazán drámaira sikeredett, de megvan a győztes.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A döntő ideje alatt a két versenyzőnek összesen 180 perc állt a rendelkezésére, hogy elkészüljenek a menükkel. Akárcsak a korábbi finálékban, ezúttal is kaptak segítséget a döntősök, aminek nagyon örültek.

Anikó és Fecó Lucához, Simon és Geri pedig Patrikhoz került, bár nem volt egyszerű a helyzet. Luca szeretett volna Simonnal közösen dolgozni, míg az ellenfele ragaszkodott ahhoz, hogy a két korábbi csapattársa őt segítse. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Patrik elmondta, ha megnyerné a versenyt, akkor a 10 millió forintot arra költené, hogy elmegy a világ legmenőbb helyeire, és sziklaugrásokat csinál vízbe, mert azt imádja, illetve jobbnál jobb ételekkel tömné magát.

Tóth Andi formája mindent elmond, de elismerte, nehéz időszakában van

Luca helyzete volt a legkülönlegesebb a műsorban, hiszen Rácz Jenő és Sárközi nem akarta továbbjuttatni őt a válogatón, ám Zé látta benne a potenciált. Végül igaza volt, amit Jenő és Ákos is elismert, ráadásul a fiatal lány úgy jutott el a döntőig, hogy soha nem volt veszélyzónás.

Azt mondta, ha ő nyerné meg a 10 milliót, azt egy saját cukrászdára költené, ami elsősorban attól lenne különleges, hogy gyógynövényeket is tartalmaznának az édességek.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.