Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Ez igen: Tolvai Reni dekoltázsa felperzseli az éjszakát

Tolvai Reni csúcsformában várhatja az igazi nyári meleg, a forróságot, és nem kell igazán foglalkoznia azzal, hogyan állnak rajta a ruhák.

...svg content...Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A tökéletes forma egyik nagy előnye, hogy sokkal könnyebben válogathatunk ruhákat, bár ilyenkor könnyen beleeshetünk abba a hibába, hogy „mindent” megvásárolunk, majd arra leszünk figyelmesek, hogy egyes darabokat még csak fel sem próbáltunk.

Nyáron vagyunk erre a leghajlamosabbak, olyankor a nyári forma miatt is sok mindent megvesznek az emberek. Mindenki nyitottabbá válik, és igazán élvezzük az életet, sokkal jobban, mint télen. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ez már csak így működik, főleg most, hogy visszatértek a fesztiválok. Reni sem tétlenkedik, sokat jár el szórakozni, imádja a nyarat, az az életét, és közben olyan szexi, hogy arra már szavakat sem találni.

Ennél most nincs jobb: Mike Tyson méhecskejelmezben táncol és énekel (videó)

Mivel profi sminkes, magának készítheti el a sminkeket, amivel időt és pénzt spórolhat meg, ráadásul nem is keveset. Tökéletesen találja el az árnyalatokat, és közben olyan dekoltázsokat villant, hogy kiakad a szexiség hőmérője.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.