Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,32 Ft
Euró
388,49 Ft
Font
451,58 Ft
Bitcoin
61,654 $

Nem semmi: pokolian kockás hasizmot hozott össze Buzás Dóri

Az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik legnagyobb sztárja és második helyezettje nem panaszkodhat a formájára.

Fotó: Instagram/Buzás Dorottya
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dóri kiváló formában érkezett meg Dominikára, ami élete legnagyobb élményét hozta, de végül lemaradt az aranyéremről. Ő azonban sokkal többet nyert, mint 15 millió forintot, hiszen nagyon fontos tapasztalatokra tett szert.

Azóta sok idő telt el, Dóri pedig olyan formába lendült, amit sokan irigyelnek. A legújabb róla készült fotó is csak azt bizonyítja, hogy csúcsformában van, és nagyon száraz az izomzata, szinte semmi felesleg nincs rajta. Soron kívül Nagyot bukott Valter Attila a Giro d’Italia ötödik szakaszán

„Büszke vagyok, magamra is, de legfőképp az edzettekre! Lezárult az első 4 hetes hozd magad formába programom, kizárólag csak online. Fantasztikus eredmények értek el, egytől egyig mindenki.” – írta a posztjában az Exatlon Hungary sztárja, aki az All Star évadában már nem tért vissza.

Tóth Gabi nagyon büszke: megszületett a 100. Magyar Derby himnusza (videóval)

„Hoztam pár visszajelzést, képeket, és egyéb méreteket, személyiségi okokból nem szeretnék posztolni, de úgy gondolom a sorok is magukért beszélnek!” – folytatta az érdekes bejegyzését a fiatal sztár, miközben igyekszik kihozni magából a maximumot.

Lapozó: 1 2