Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,045 $

A Konyhafőnök: valami történik Patrikkal a döntőben, mi lesz ennek a vége? (videó)

A Konyhafőnök fináléja nem lesz egyszerű, és úgy tűnik, hogy Patrik oldaláról pláne gondok lehetnek, ami sokba kerülhet.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerencsére továbbra is nagy titok övezi, hogy ki nyerte A Konyhafőnök legújabb évadát. Nem sok erősebb duót lehetett volna elképzelni a jelenleginél, bár ebben az esetben azt mondanánk, még egy hármas fináléra is igent mondtunk volna.

Evelin legalább annyira tehetséges, mint Patrik és Luca, emiatt örültünk volna, ha hárman főznek a fináléban. Nyilván ez nem lehetséges, de ha a teljes képet nézzük, Evelin maximálisan megérdemelte volna, akár a fődíjat is. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

A végére kissé elfáradt, és ez sokba került számára, máskülönben talán egy női döntőt látunk. Patrik másodikként jutott be a TOP-2-be, ahol a nagy ellenfelével fog küzdeni, és stílusosan az egyik oldalon Rácz Jenő, a másikon pedig Sárközi Ákos versenyzője áll.

Így üt és rúg Gelencsér Timi, egyre keményebb (videó)

Rettentően kíváncsiak vagyunk, így még nem vártunk döntőt A Konyhafőnökben, mint most, talán a VIP-ban sem. Lesznek gondok, többek között Patrik oldaláról is, akinek félremegy a terve, és nem kicsit.

Lapozó: 1 2

Az USA és Izrael még mindig egyeztet Irán megtámadásáról

Továbbra sem állapodott meg egymással az USA és Izrael Irán megtámadásáról, aminek kapcsán Joe Biden amerikai elnök is megszólalt.

Újabb Hamasz-vezetőt iktatott ki Izrael

Az izraeli csapasában a Hamasz-vezető családja is életét vesztette, amit a szervezet erősített meg a robbanás után.

Megszólalt Dzsudzsák edzője a DVSC újabb veresége után

Máté Csaba csapata sorozatban harmadik vereségét szenvedte el, így az irányítása alatt sem javult a helyzet a Debrecennél.