Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Saját sorozatot kap a Trónok Harca Havas Jonja

A rajongók kedvencének számító szereplőt ismét Kit Harrington fogja alakítani.

...svg content...Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Kult

Takács Petra

Szerkesztő

Önálló sorozatot készít az HBO a Trónok Harca Havas Jonjáról – értesült a The Hollywood Reporter.

A streamingszolgáltató elkezdte óriási kasszasikert arató fantasysorozata első folytatásának fejlesztését, melynek középpontjában a kegyetlen világban családja nemes értékeiért harcoló hős, Havas Jon áll. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A rajongók kedvencének számító szereplőt ismét Kit Harrington fogja alakítani. A színészt kétszer jelölték Emmy-díjra a fantasysorozat hősének megformálásáért.

Fotó MTIEPAJason Szenes

A Trónok harca utolsó évadában Havas Jon megtudta, hogy igazi neve Aegon Targaryen, a Vastrón lehetséges örököse. Az évad utolsó epizódjában elűzték Westerosból, és régi életét hátrahagyva a Vadakkal együtt a Faltól északra utazott.

A Trónok harca nyolc évada után Harrington a Marvel-univerzumban bukkant fel, a 2021-ben bemutatott Örökkévalókban játszott.

Az új széria híre azt jelenti, hogy az augusztusban induló Sárkányok háza előzménysorozaton kívül már hét Trónok harca-projekt készül. A Sárkányok háza a Targaryen-házon belüli polgárháborúról mesél, az eredeti sorozat cselekménye előtt 200 évvel játszódik.

(MTI)

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.