Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,568 $

Metzker Viki bugyis fotójánál most nincs szexibb

Viki nem aprózta el a dolgot, ami a nyári formáját illeti, kimagaslóan vonzóak a vonalai, egyszerűen maga az erotika.

...svg content...Fotó: Instagram/Metzker Viktória
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon sok erotikusabb vonallal találkozhatunk a közösségi médiában, és néhányan igen magas minőségen művelik ezt. Mások pedig inkább a közönségesség felé indulnak el, ami kellemetlen és kínos.

Egy nő esetében mindig a sejtelmesség a kulcs, és az, hogy úgy mutassanak magukból néhol többet, miközben az mégsem érződnek túlságosan soknak. Mindez furcsán hangozhat, de valószínűleg értitek, mire gondolunk. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

Metzker Viki abszolúte a minőségi vonalat képviseli, rengeteg olyan szexi fotója van, amiket még a női követői is megdicsérnek. Sokszor egy női dicséret messze többet ér, mint amikor a férfiak dobálják a bókokat.

Könnyekig ható, amit Gáspár Bea mondott Gáspár Evelinről

Vikinek mindkét oldal dobálja a bókokat, és nagyon sok női követővel rendelkezik. Külön öröm, hogy másokkal ellentétben nemigazán szólják meg őt a szexibb tartalmai miatt, sokkal inkább dicsérik.

Lapozó: 1 2

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.

Óriási híreket kaptak Szoboszlaiék a meccsük előtt

A Manchester City egyértelműen gödörbe került, jól bizonyítja mindezt az is, hogy két meccs óta nyeretetlenek.