Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,54 Ft
Euró
387,08 Ft
Font
451,81 Ft
Bitcoin
66,035 $

A Konyhafőnök: sokkoló baleset, Rácz Jenő ilyen durva vágást még nem látott (videó)

Rácz Jenő azt mondta, ilyen durva vágást még nem látott A Konyhafőnök konyhájában, ami nem jelent sok jót Sárközi Ákos versenyzőjének.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ma este ismét el fogunk köszönni valakitől, aki nem sokkal a nagy finálé előtt lesz kénytelen búcsúzni. Volt már pár meglepetéstávozó, ahogyan bennmaradó is, jelenleg is van egy ilyen versenyző a mezőnyben.

Annát sokan már az elején kiszórták volna, de eddig minden alkalommal meg tudta úszni a kiesést, miközben sokat fejlődött és bizonyított. Nem sokan lettek volna, akik arra tippeltek volna, hogy Ádám előbb fog távozni, mint Anna, ráadásul a lány még nyerhet. Soron kívül Két megyére is másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

Benne van a pakliban, hogy neki kell utoljára elhagynia a konyhát, bár ha a szívünkre tesszük a kezünket, akkor neki van a legkevesebb esélye. Patrik, Evelin és Luca is esélyesebb, ugyanakkor itt már bármi megtörténhet.

Metzker Viki kifeküdt partra, még a hullámok is sokkot kaptak a nyári formájától

Egy súlyosabb sérülés is befolyásolhatja a versenyt, bár idén meglepően kevés sérülésről számolhattunk be. Valahogy az idei mezőny jobban odafigyelt, míg korábban sorra vágták el a versenyzők a kezüket.

Lapozó: 1 2