Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Tóth Andi fontos bejelentést tett

A fiatal lány valamiért most nincs topon, szüksége lenne egy kis pihenésre, hogy rendbe rakja magát fejben, lélekben és testben.

Fotó: Instsagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi gyakorlatokkal a gyerekkora óta komoly nyomás alatt van, így nem meglepő, hogy időről időre nincs túl jó passzban. Még egy nem ismert embernek is vannak rossz napjai, akkor mit mondjon ő?

Annyi támadás érte már az évek alatt, hogy megszámolni sem lehet. A közösségi média elterjedésével az emberek felbátorodtak, és vannak, akik arcukat és nevüket vállalva is durva dolgokat írnak. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Ez nemcsak Andival van így, sokan másokkal is megteszik ezt, és ez már aligha fog változni. Sőt, minden csak egyre rosszabb, ahogyan a színvonal is, generációról generációra egyre borzalmasabb a helyzet.

Metzker Viki kifeküdt partra, még a hullámok is sokkot kaptak a nyári formájától

Többek között Andinak ezzel is meg kell birkóznia, más lehetősége nincs, mivel zenélni, alkotni, énekelni szeret a legjobban. Eddig szerencsére senki sem tudta leterelni az útról, de vannak nehéz napjai.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.