Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,95 Ft
Euró
397,03 Ft
Font
476,90 Ft
Bitcoin
63,644 $

Angol-magyar: rendőrbántalmazás miatt vettek őrizetbe négy férfit

A támadás következtében vágások és zúzódások keletkeztek a rendőr fején, emellett további vizsgálatok várnak rá.

...svg content...Fotó: Pixabay
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Négy férfit vettek őrizetbe, miután a keddi angol-magyar labdarúgó Nemzetek Ligája-mérkőzés előtt bántalmaztak egy rendőrt a wolverhamptoni Molineux Stadionnál, akit a sérülések miatt kórházba kellett szállítani.

A jelentések szerint vágások és zúzódások vannak a rendőr fején, az incidenst pedig „sokkoló támadásnak” nevezték a helyi hatóságok, amely egy olyan ember ellen irányult, „aki azért volt a helyszínen, hogy biztosítsa mások szórakozását”. Soron kívül Magyar Péter célja, hogy fél éven belül megelőzzék a Fideszt

A Twitteren közzétett jelentésben megerősítették, hogy a rendőrt már kiengedték a kórházból, azonban egyéb vizsgálatokra még szükség van. Emellett a négy férfi őrizetben marad, a nyomozás pedig tovább folytatódik annak kiderítésére, hogy mások is részt vettek-e a támadásban – közölte az Infostart.

A 444.hu beszámolójából kiderül, miszerint a magyar válogatott 4-0-ra nyerte a mérkőzést, amely az angolok legsúlyosabb hazai veresége volt 1928 óta, sőt, rúgott gól nélkül még sosem kaptak ki ennyire pályaválasztóként.

Magyar Péter Vogel Evelin felvételeiről: lehetnek rajta kellemetlen részek

Ugyanakkor hozzátette, ezeken a felvételeken nem lesznek hallhatóak bűncselekmények, ahogyan árulás sem.