Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,451 $

Videón, ahogyan egy BMW-s fának vágódik az Üllői úton

Finoman szólva sem volt a helyzet magaslatán a BMW vezetője, aki nem tudta megfogni a hátsókerekes autót, majd fának csapódott.

Fotó: YouTube/Bp-i Autósok Közössége
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A felvételen tisztán látszik a hátul kitörő BMW, de azt nem tudni, hogy már eleve nagyobb tempóval érkezett meg, vagy csak adott egy nagyobb gázfröccsöt, amit még koordinálnia sem sikerült a vezetőnek.

Ez igencsak nagy tapasztalatlanságra vall, ráadásul egy hátsókerekes autóról beszélünk, ami ezekben az esetekben másképpen reagálnak, mint az első kerék meghajtású járművek. Az azonban biztos, hogy az anyagi kár jelentős lehet, de szerencsére senkit nem gázoltak el az utcán, mert ennek sokkal rosszabb vége is lehetett volna. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A Bp-i Autósok Közössége azt írja, hogy az Üllői úton történt a baleset, amiről felvétel is készült. A videó a rendőrségnek akár fontos bizonyítékot is adhat, akárcsak a térfigyelő kamerák, melyek szintén rögzíthették a balesetet.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.