Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,44 Ft
Euró
387,15 Ft
Font
451,32 Ft
Bitcoin
65,769 $

Könnyekig ható, amit Gáspár Bea mondott Gáspár Evelinről

Minden sorban érezni, hogy Gáspár Bea mennyire hálás Gáspár Evelinért, az elsőszülött lányáért, aki lassan 30 esztendős lesz.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin fiatalon vált ismert emberré, köszönhetően a Győzike Show-nak, ami történelmi siker volt. Győzike családja rengetegen profitált ebből, és még mindig nagyon népszerűek, legutóbb az Ázsia Expresszben szerepelt Beával.

Korábban Evelin a Survivor-ben tűnt fel, míg a húga csak keveset jelenik a médiában. Igazán Evelin van előtérben, aki nagyon boldog az új szerelme mellett, és ennek természetesen Bea is csak örülni tud. Soron kívül Nyilatkozott a TEK Orbán Viktor védelméről a Robert Fico elleni merénylet után

„Drága NAGYLÁNYOM! @evelingaspar 28 évvel ezelőtt már sejtettem, de még nem tudtam 20 éves fejjel, hogy életem legjobb döntése lesz téged fiatalon a világra hozni!” – írta megható módon Bea a posztjában.

Sarka Kata ismét Miamiban van, nagyon stílusosan ment futni

„Veled minden jó! Biztos pont vagy az életemben! Formálsz, tanítasz, véleményt alkotsz, amit mindig elfogadok, még ha néha nem is úgy tűnik! 28 közös év! Mennyi mindent átéltünk ketten, hárman, négyen! Mennyi közös emlék!”

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Robert Ficóról: „Jelenleg az életéért küzd, élet-halál között van”

Több szempontból is fontos lenne Robert Fico mihamarabbi felépülése, Magyarország számára is, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt egy reggeli interjújában .