Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,793 $

Nyílegyenes úton rohant bele a kisteherautóba a fiatal sofőr (videóval)

Kisebb csoda, hogy nem végződött tragédiával a baleset.

Európa

Bense Róbert

Szerkesztő

Nagy valószínűséggel elaludhatott annak a Hondának a 22 éves sofőrje, aki frontálisan karambolozott egy kisteherautóval a wojniczi elkerülőn, Lengyelországban. Egy kamerás autó közvetlen közelről rögzítette a balesetet.

Az eddigi információkból csak az derült ki, hogy a Renault Master sofőrje megpróbálta elkerülni az ütközést, de esélye sem volt rá, lévén nem volt hova lehúzódni. A kisteher vezetője beszorult a roncsba, később a tűzoltók szabadították ki. Soron kívül Budán nyílik meg hamarosan az ország legnagyobb Aldi üzlete

A Honda sofőrje elveszítette az eszméletét, ám még a helyszínen magához tért, elmondása szerint nem emlékezett a hatalmas erejű ütközésre. A fiatal férfit kórházba szállították.

Habár teljesen egyértelmű, hogy a Hondás okozta a balesetet, a Renault rakománya láthatóan nem volt megfelelően rögzítve, ami további balesetveszélyes helyzetet teremthetett volna. Nemrégiben éppen Magyarországon okozott igen komoly kárt egy lerepülő vödör egy Teslában, itt írtunk az esetről.

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.

Videón Haaland mesternégyese a Manchester City meccséről

Haaland nagy napon van túl, ugyanis mesternégyest szerzett a Manchester City legutóbb mérkőzésén, amivel válaszoltak az Arsenal üzenetére.