Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,95 Ft
Euró
385,48 Ft
Font
449,14 Ft
Bitcoin
66,155 $

A Konyhafőnök: megható pillanatok, így adták át a chefkabátokat (videó)

Sárközi Ákos és Fördős Zé osztotta ki a chefkabátokat, miután Rácz Jenő családi okok miatt nem lehetett jelen a stúdióban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerencsére csodálatos és különleges családi okok miatt nem volt ott a stúdióban Rácz Jenő, mivel megszületett a kislánya. A kis Kamilla átírta a forgatókönyveket, hiszen csak hetekkel később várták a megérkezését, de az életnél nincs nagyobb rendező.

A Konyhafőnöknek azonban tovább kellett forognia, így Jenő nélkül folytatódtak a küzdelmek, legalábbis egy ideig, mert később visszatért a Michelin-csillagos chef, aki boldogan mesélt arról, milyen édesapának lenni. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A versenyzők szintén felejthetetlen pillanatokat éltek át, mert döntősként átvehették a chefkabátot, ami a legnagyobb dolog A Konyhafőnökben. Ez olyasvalami, amit már senki nem vehet elő tőlük, és több mint egyedi élményként szolgál.

A Konyhafőnök: zokogva búcsúztak a társuktól a versenyzők a döntőben, Rácz Jenő komoly ajánlatot tett (videó)

Sárközi Ákosnak mindenkihez volt pár kedves szava, többek között Lucának is, akit Fördős Zé juttatott tovább, amiért nagyon hálásak. Akkor még Ákosék nem látták a pluszt a fiatal lányban, majd olyannyira képes volt erre rácáfolni, hogy már ott van a fináléban.

Lapozó: 1 2

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.