Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,77 Ft
Euró
391,99 Ft
Font
458,28 Ft
Bitcoin
62,381 $

Nekiment egy rendőr családi házának az autójával, majd megfenyegette

Többszörösen is hibázott az a férfi, aki egy családi ház falának ütközött az autójával, majd azt követően megfenyegetett egy rendőrt.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint az eset még június 11-én történt 19 óra körül, mondhatni fényes nappal. Egy járművezetéstől eltiltott férfi az ügy főszereplője, aki a személygépkocsijával egy karádi családi ház falának hajtott.

Ezzel nem ért véget a történet, ugyanis felhívta az ingatlan tulajdonosát, aki történetesen egy Fonyódi Rendőrkapitányságon dolgozó rendőr, akit korábbi intézkedése miatt becsmérelt és sértegetett. Soron kívül Késes támadás történt a bőnyi általános iskolában, egy fiatal lány szúrt

Sőt, ezt követően veréssel fenyegette magát. Június 12-én este a fonyódi rendőrök a Nemzeti Védelmi Szolgálat segítségével és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével elfogták és a Fonyódi Rendőrkapitányságon előállították.

A nyomozók a 29 éves karádi lakost –őrizetbevétele mellett- zaklatás bűntett, becsületsértés vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntettének megalapozott gyanúja matt hallgatták ki – olvasható a police.hu közleményében.

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.