Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,28 Ft
Euró
386,10 Ft
Font
450,16 Ft
Bitcoin
65,489 $

Újabb részletek derültek ki az Xbox Series X júliusi bemutatójáról

Jó híreket kaptak azok a gamerek, akik már tűkön ülve várják a Microsoft következő nagyszabású eseményét.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Jó híreket kaptak azok a gamerek, akik már tűkön ülve várják a Microsoft következő nagyszabású eseményét.

Az Xbox Games Showcase július 23-án, magyar idő szerint csütörtökön délután 6 órától fog kezdődni. Már régóta tudjuk, hogy a livestream keretein belül lehullhat a lepel a first-party stúdiók játékairól, valamint egy csomó gameplay-bemutatót is ígértek a redmondiak. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Többek között a húzócímnek számító Halo Infinite-ről is lehetőségünk lesz többet megtudni, de nem szabad elmenni a többi fejlesztő alkotásai mellett sem, így garantáltan jól fogunk szórakozni, ellentétben a májusi show-val, amely enyhén szólva is csalódást keltőre sikeredett.

https://liner.hu/vajon-igy-nezhet-ki-a-gta-6-terkepe/

A júliusi online rendezvény remélhetőleg egy óránál tovább fog tartani, a középpontban pedig egyértelműen a game-ek lesznek. Ha hihetünk az Xbox projektmenedzserének, Aaron Greenbergnek, akkor az eredeti terveiken kívül már a show megkezdése előtt érdemes lesz ránéznünk a streamre.

Greenberg Twitter-bejegyzése alapján Geoff Keighley-vel kiegészülve csütörtökön 5 órától meglepetésekkel várják a kíváncsi gamereket. Hogy pontosan miről lehet szó, természetesen nem fedték fel, azonban azt tanácsoljuk, hogy egy órával a hivatalos start előtt már készítsük be a rágcsálnivalókat és az üdítőket, mert hosszú prezentációra számíthatunk.

Korábban kiderült, hogy a Project Lockhart kódnévvel ellátott, pénztárcabarát next-gen konzol részleteit csak később hozza nyilvánosságra a Microsoft, viszont így is rengeteg újdonsággal készülnek a redmondiak, amit kár lenne kihagyni.

https://liner.hu/eltunt-az-egyik-sikeres-funkcio-az-xbox-kinalatabol/

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.