Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Lovas Annabella mágikus nyári formát hozott össze, és már 120 kilóval edz (videó)

A Nagy Ő második helyezettje egyre inkább meghódítja a saját határait, és közben még tónusosabbá válnak a vonalai.

...svg content...Fotó: Instagram/Lovas Annabella
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Lovas Annabella egy igazán érdekes és különleges személyiség, erre gyorsan fény derült a TV2 műsorában, ami hamarosan új epizóddal jelentkezik. Még izgalmasabbnak és látványosabbnak ígérkezik az új A Nagy Ő, mivel Árpa Attila, Magyarország egyik legnagyobb sztárja lesz a főszereplő.

Kíváncsian várjuk az új évadot, és talán azon sem lepődnénk meg, ha lenne egy-két visszatér, ami érdekes lenne. Egy biztos, Attilát igen nehéz lesz meghódítania a lányoknak, bárkik is jelentkezzen a műsorba. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Annabella már pontosan tudja, milyen is ez belülről, tavaly nyáron átélhette a kalandot, és azóta csak úgy lubickol a népszerűségben. Nem csoda, minden szükséges tulajdonsága megvan ehhez, és kiváló formában van.

Így tombolt és rázta a fejét Lékai-Kiss Ramóna az Edda koncertjén

A fiatal sztár sokat dolgozott a nyári formáján, rengeteg munka van mögötte, hogy ilyen csinos, bár tegyük hozzá, korábban sem voltak igazán gondjai. Egy kifejezetten erős alappal vágott neki a kihívásnak, amit időközben teljesített.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.