Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,73 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,08 Ft
Bitcoin
62,691 $

Hanyag szolgálat miatt kirúgott rendőr lehetett a tomajmonostori tragédiát okozó sofőr

Az egész országot megrázta a négy éves Inez tragédiája, aki életét vesztette, miután közel nyolc órát töltött bezárva egy tűzforró buszban.

Fotó: Twenty20
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő
TÉMÁK

A tragédiáról napi szinten látnak napvilágot új információk, egyebek mellett az is, hogy a tragédia elsődleges felelősének tartott sofőr jelenleg pszichiátrián van, ugyanis annyira megviselték a történtek, hogy idegösszeomlást kapott.

Most pedig a Ripost számolt be egy új információról a tragédia kapcsán, amelyet Varga-Damm Andrea volt jobbikos képviselő Facebook-oldalán vettek észre, miszerint a buszsofőr korábban rendőrként szolgált, azonban jogellenes cselekedetek miatt elbocsátották:

„A sofőr kirúgott rendőr, mert jogellenes cselekedeteket követett el a szervezetben. A munkáltatója pontosan tudta ezt, ennek ellenére ilyen felelősségteljes munkakörbe felvette”

A Ripost megpróbálta utánajárni ennek az állításnak, amit a volt képviselő tett és sikerült is találnia egy neve elhallgatását kérő forrást, amely megerősítette az információt – legalábbis azt állította, hogy hallott ilyesmiről:

Jelentkezz, és légy Te is a Liner.hu csapatának tagja

„Hallottam én is erről. Úgy tudom, ez 20 évvel ezelőtt történt, és csak rövid ideig szolgált rendőrként, mert hanyag szolgálat és ellátás miatt kirúgták”

A rendőrség a buszsofőrt halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt gyanúsítottként hallgatta ki a tragédia napján, további kihallgatására a pszichiátriai kezelése miatt nem került sor.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.