Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Egy csodálatos GTA San Andreas remake trailer jelent meg a világhálón

Habár nem a Rockstar áll a videó mögött, azt egyértelműen kijelenthetjük, hogy szívesen kipróbálnánk a game-et.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Habár nem a Rockstar áll a videó mögött, azt egyértelműen kijelenthetjük, hogy szívesen kipróbálnánk a game-et.

Kétségkívül a Grand Theft Auto széria az egyik legnépszerűbb játéksorozat, amit valaha is kiadtak, köszönhetően a szabadon bejárható nyitott világának, a rengeteg interakciónak, a humorának, valamint természetesen az adott korhoz viszonyított lenyűgöző grafikájának. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

Igaz, hogy mindegyik epizódot nagyra tartják, azonban van egy, ami minden gamer szívéhez a legközelebb áll – ez pedig a GTA San Andreas. Bár a GTA 5 lényegében visszatért Los Santosba, azonban a többi városrészt, úgymint Las Venturast vagy San Fierrót kihagyták, nem beszélve a vidékről, például Whetstone-ról vagy Red County-ról.

https://liner.hu/vajon-igy-nezhet-ki-a-gta-6-terkepe/

Sokak szerint bankot robbanthatna a Rockstar, ha felújítaná az eredeti játékot és kiadna egy remake-et, azonban a legutóbbi PS5 konferencián csak a GTA 5 next-gen érkezését jelentették be, ami hatalmas csalódás volt a teljes gamer-társadalom számára.

Már lassan hét év telt el azóta, hogy nem kaptunk új GTA-t, ez pedig elég sok idő még annak ellenére is, hogy időközben kijött a fantasztikus western szimulátor, a Red Dead Redemption 2.

A játék közössége és rajongói bázisa azonban híres a kreativitásáról, erről tanúskodik a legújabb trailer is.

Az ArcadiaSquad nevű Youtube-csatornára múlt héten egy igazán különleges felvételt töltött fel három latin-amerikai barát, Santiago Ibarra, Fabian Álvarez és Juan David Góngora. Az elmúlt egy évben szabadidejük nagy részét azzal töltötték, hogy San Andreas teljes térképét felépítették az Epic Unreal Engine 4 játékmotorja segítségével.

https://youtu.be/hPEKOlFO88o

Az eredmény egészen pazar lett, és ha nem tudnánk, hogy a munka mögött csupán három hobbi programozó áll, azt hinnénk, a Rockstar gyümölcse lehet az ízelítő.

Az impozáns képeken megcsodálhatjuk San Andreas megye klasszikus városrészeit, a gyönyörű, festői környezetű vidéket, valamint a nyüzsgő metropoliszokat egyaránt – valójában mindent megkapunk, amit csak egy remake-től kívánhatnánk.

A remaster lehetőségét reálisan nézve elvethetjük, mivel minden jel arra utal, hogy a Rockstar a GTA 6-on dolgozhat, noha erről semmilyen hivatalos bejelentést még nem tettek az amerikai játékfejlesztői stúdió képviselői.

https://liner.hu/mutatunk-10-fantasztikus-ingyenes-demot-xbox-one-ra/

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.