Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,18 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
449,30 Ft
Bitcoin
65,879 $

Sarka Kata csajos estén járt, csodálatos ruhát viselt

Rogán-Gaal Cecília is részt vesz a csajos estén, mindenki kitett magáért, nagyon csinosak voltak a hölgyek.

...svg content...Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sok jó dolog van a nyárban, ilyenkor az emberek másképpen viselkednek, valahogy mindenki nyitottabb, mosolygósabb. A mi országunknak is sokkal jobbat tenne, ha hosszabb ideig tartana a nyár, mert rengetegen vannak, akikre rossz hatással van a rossz és hideg idő.

Ránk sincs túl jó hatással, amikor hamar sötétedik, esik az eső, hideg van… Nem sokan lehetnek, akik imádják ezt az időszakot, ellenben a nyárral, amit az emberek többsége úgy vár, mint a karácsonyt. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Tekintve, hogy az utóbbi időben mennyi stressz éri az embereket, jelenleg a háborús helyzet okozta magas infláció miatt, miközben a covid még mindig jelen van, jó dolog, ha ki tudunk kapcsolni.

Tolvai Reni a Hard Rock Hotel pezsgőfürdőjében villantotta meg a fenékformáját

Megannyi lehetőségünk van erre, és legyünk őszinték, szükségünk van rá. Sarka Kata is gyakran találkozik a barátaival, csajos estéket tartanak, és ilyenkor mindent meg tudnak beszélni. Természetesen a szexi, vonzó és csinos szettek sem maradhatnak el, ahogyan legutóbb.

Lapozó: 1 2

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.