Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,39 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,33 Ft
Bitcoin
57,435 $

Elfogadta a Jobbik Jakab lemondását, Potocskáné Kőrösi Anita ügyvezető elnök lett

A Jobbik a váratnak megfelelően elfogadta Jakab Péter elnöki lemondását, ami után új vezetőt választanak.

Fotó: Jakab Péter, a Jobbik elnök-frakcióvezetője felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. április 6-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A Jobbik elnöksége tudomásul vette és elfogadta Jakab Péter lemondását a pártelnöki tisztségről – tudatta a párt a testület csütörtöki ülését követően, közleményben.

 Jelezték: a közeljövőben tartandó tisztújításig a pártot Potocskáné Kőrösi Anita, mint ügyvezető elnök, valamint Lukács László György, Kvárik Anita, Ander Balázs, Z. Kárpát Dániel, Dudás Róbert és Magyar Zoltán alelnökök irányítják tovább.

A Jobbik belső ügyeinek rendezéséről a tisztújításig nem kívánnak további nyilatkozatot tenni – írták, hangsúlyozva, a párt továbbra is a magyar embereket képviselve, a magyar emberekért fog dolgozni a parlamentben és azon kívül is.

(MTI)

Ezt a 7 szokást követik azok, akik szinte soha nem lesznek betegek

Érdemes megfogadni a tanácsokat, hiszen így hosszú éveken át élvezhetjük az aktív és egészséges életet.

Ezzel a góllal kapott ki a PSG a Dortmund ellen a Bajnokok Ligájában (videó)

A PSG több nagy helyzetet is kihagyott, azonban összességében megérdemelt volt a Dortmund győzelme a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.