Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Opitz Barbi ezt most megint bitangul odatette, ájuldoznak a rajongók a nyári szettjétől

A fiatal énekesnő rajongói sokszor nagyon odateszik magukat, vereseket írnak, bókolnak, majd azon kapják magukat, hogy a kedvencük ismét posztol.

...svg content...Fotó: Instagram/Opitz Barbara Krisztina
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Opitz Barbi nyilván még mindig nagyon fiatal, de ennek ellenére sem látni azt rajta, hogy évről évre látható módon öregedne. Ezt most ne értsük szó szerint, mivel az öregedés általában negatív szónak számít, de valószínűleg értitek, mire gondolunk.

Remek géneket kapott Barbi, akli valószínűbb sok év múlva is pengén fog kinézni. Sőt, minden bizonnyal 30-40 körül lesz a csúcson, amikor igazán beérik egy nő, különösen, ha egészségesen élte az életét, és odafigyelt magára. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Barbi egy ilyen lány, aki egyúttal csendes is, nincsenek körülötte botrányok, sokkal inkább arra koncentrál, hogy boldog legyen. Ez pedig még érdekesebbé teszi őt, és nagyon sokan vannak, akik követik a közösségi médiában.

Cseresznyeszínű rúzsban szedett cseresznyét a divatos és csinos Szentkirályi Alexandra

A szexi ruhák sem állnak messze tőle, és ezzel messze nem mondtunk el mindent, tökéletesen illik hozzá ez a stílus. A rajongók pedig mindig nagy izgalommal várják, hogy a kedvencük épp mivel áll elő.

Lapozó: 1 2