Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,971 $

Kiderült, mi okozta „Tippszmiksz” Csabi halálát

Orbán Csaba halálhírét a Kaposvári Rákóczi jelentette be a közösségi oldalán.

Fotó: Unsplash/ Liset Verhaar
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az internetes körökben híressé vált Rákóczi-drukker azóta már szállóigévé vált mondásai és videói milliókat nevettettek meg, több tízezren követték őt közösségi oldalain. Orbán Csaba mindössze 48 éves volt.

A Blikk információi szerint a „Tippszmiksz” Csabiként ismert focirajongó váratlan halálát szívproblémák okozták, korábban már átesett egy beavatkozáson, most azonban nem tudták megmenteni az életét. Soron kívül Gyújtogatás áldozatai lettek a Fidesz választási plakátjai

Másfél éve volt szívműtétje, most is emiatt lett rosszul. A nagy meleg és az időjárási tényezők pedig még közre is játszhattak ebben” – nyilatkozta egy barátja a Blikknek.

Úgy tudom, hogy a családja vitte be őt a kórházba, de már nem sikerült megmenteni az életét. Tehát szívbetegség végzett vele sajnos…” – tette hozzá.

Kikapott a Barcelona, amivel már most bajnok a Real Madrid

A Barcelona hiába vezetett két alkalommal is a Girona ellen, végül kikaptak, így a Real Madrid már most bajnoknak mondhatja magát.

Nagy meccs vár a Paksra vasárnap, élőben közvetíti a tv

A Paks mérkőzését is élőben közvetíti a televízió, akik arra készülnek, hogy sorozatban második győzelmüket is megszerezzék.