Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,24 Ft
Euró
385,62 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
65,885 $

Hivatalos: Modric hosszabbított a Real Madriddal

A 36 éves klasszis fantasztikus teljesítményével érdemelte ki a szerződést.

...svg content...Fotó: Unsplash/ Simon Reza
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Habár csak jövő júniusig írtak alá a felek, az új kontraktus jól jelzi, hogy egy veterán játékos is lehet olyan formában, amivel komoly segítséget nyújthat akár egy bajnok és BL-győztes csapatnak is.

Modric példája nem az egyetlen a Realnál, ugyan Benzema két évvel fiatalabb a horvátnál, idén egyértelműen ő vitte a hátán a csapatot, az egyéni teljesítménye egészen kivételes volt, nem csupán a bajnokságban, de a BL-ben is gólkirály lett a francia, és vélhetően övé lesz az idei Aranylabda is. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

A horvát középpályás hasonlóan fontos láncszeme a Real Madridnak, és biztosak lehetünk abban is, hogy jövőre is aktív részese lesz a csapatnak. A Florentino Pérezzel közösen bejelentett megállapodás mindenesetre nem az egyetlen, amit mostanában megköttetett.

A Chelsea-től érkező Antonio Rüdiger néhány napja írt alá a Blancókhoz, Fabrizio Romano információi szerint pedig a Monacótól érkező Aurelién Tchouaméni játékjogait is megszerezték a spanyolok – számolt be róla a Fichajes.

A Realnak Haaland és Mbappé leigazolása ugyan nem jött össze, ám a keret erősítése így is folyamatos, a kasszában pedig még egész biztosan maradt elegendő pénz néhány újabb nagy név elcsábításához.

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.