Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Sokkolóan szexi lett Kisó idei bikiniformája

Jól látható módon megérte a sok kemény munka, a rengeteg áldozat és kitartás, mert Kiss Orsi bikiniformája egyenesen odaver.

Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kiss Orsi szintén az egyik olyan hazai híresség, aki kortalan, és évről évre csak egyre vonzóbb. Néha vannak, akik szóvá teszik a korát, vagy azt, hogy másképpen néz ki, mint húsz évvel ezelőtt, de ezeket a kommenteket el kell engedni.

Nyilvánvalóan senki sem nézhet ki ugyanúgy, mint 20 évvel ezelőtt, de mi azon a véleményen vagyunk, hogy Kisó jobb, csinosabb, formásabb, szexibb és vonzóbb, mint valaha is volt az élete során. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Ezt kizárólag magának köszönheti, hiszen ha nem lett volna ennyire kitartó, motivált és határozott, akkor biztosan nem lenne ilyen formában. Emellett természetesen odafigyel arra is, hogy mit étkezik, ápolja a bőrét, és így tovább.

Koncz Zsófia ebben a csinos szettben jelent meg első munkanapján miniszterhelyettesként

Sok kis hasznos dolgot lehet tenni annak érdekében, hogy az ember 40 felett is csúcsformában legyen. Semmit nem jelent, ha már valaki elmúlt 40 éves, sokszor ilyenkor tudjuk kihozni magunkból a maximumot, köszönhetően a tapasztalatunknak.

Lapozó: 1 2

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.