18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,88 Ft
Euró
385,24 Ft
Font
451,03 Ft
Bitcoin
69,823 $

Halálos kimenetelű lövöldözés történt egy németországi Aldi üzletben, egy férfi lelőtt egy nőt, majd magával is végzett

A tragikus eset Németországban, az észak-hesseni egyik Aldi üzletben történt.

...svg content...Fotó: Twenty20
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Bild értesülései szerint halálos kimenetelű lövöldözés történt Németországban, az észak-hesseni tartomány schwalmstadti Aldi üzletében kedden. A helyi rendőrség beszámolója szerint két ember életét vesztette a helyszínen, miután lövöldözés történt.

A Bild a HNA értesülései nyomán arról számolt be, hogy egy szemtanú látta, ahogy egy férfi egy nőt üldöz az üzletben, ezért azonnal segítségért kiáltott, ám a férfi ezt követően lelőtte a nőt, majd saját magával is végzett. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

A helyi rendőrség szóvivője megosztotta, egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi volt a férfi indítéka, ám a rendőrség nagy erőkkel vonult ki a helyszínre, a lakosságot pedig nem fenyegeti veszély.

A szemtanú elmondása szerint több vásárlónak fel sem tűnt, hogy mi folyik az üzletben egészen délután 1 óráig. A lövés hangja elmondása szerint egy pohártörésre hasonlított, ám ekkor mindenki felfigyelt a történtekre. A rendőrség legfrissebb közleményében megerősítette, egy 58 éves férfi lelőtt egy 53 éves nőt, majd ezt követően öngyilkosságot követett el.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Fontos közleményt adott ki a rendőrség a verőcei halálos hajóbaleset kapcsán

A rendőrség megfeszített munkatempóban keres a verőcei hajóbalesetben eltűnt személyeket, köztük nagyon fiatalokkal is.