Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón Tóth Andi koncertje a Fröccsteraszról

A közönség látható módon nagyon jól érezte magát, kiváló volta hangulat, és Tóth Andi megint hozta a kötelezőt.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy Tóth Andi ismét szerepel-e valamilyen nagy televíziós produkcióban idén. Az elmúlt években rendre megjelent a TV2 műsoraiban, és az esetek többségében tarolt.

A Sztárban Sztár után a Dancing with the Stars második évadában tette le a névjegyét. Olyan produkciókat nyújtott, hogy még a legnagyobb utálóit is maga mellé tudta állítani, nem lehetett kérdés, hogy neki kell nyernie. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Gyakorlatilag az első pillanattól kezdve látszott, hogy sokkal magasabb szinten van, mint a riválisai, akik nem tudtak vele mit kezdeni. Profiként táncolt, noha semmilyen táncos múlttal nem rendelkezett.

Ebben a látványos és elegáns szettben indult meg férje oldalán Prágába Novák Katalin

Hamarosan jön a harmadik évad új versenyzőkkel, így abban nem fog szerepelni, legalábbis erősen valószínűtlen. Mindig üde színfoltja a műsoroknak, talán találnak neki valamilyen jó szerepet, sok idő van az év végéig.

Lapozó: 1 2

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.