Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,02 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
455,16 Ft
Bitcoin
59,366 $

Shane Tusup minden eddiginél egyértelműbb üzenete? „Még nincs vége”

Egyre több a sejtelmes, de annál beszédesebb üzenet Shane Tusup részéről, miközben Szabó Zsófi oldalán is lehet találni olyan dolgokat, amik arra utalhatnak, hogy talán nem lefutott kettejük kapcsolata.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A hazai sztárok között minden eddiginél több szakítást, válást láthattunk. Rövid időn belül sok híresség jelentette be, hogy véget ért a kapcsolata, már csak emiatt is nagyon furcsa ez a 2022-es esztendő.

Kissé furcsa, hogy Shane Tusup és Szabó Zsófi továbbra sem nyilatkozott eljegyzésük felbontásáról. Igen kemény dolgok jelentek meg a bulvársajtóban Tusupról, aki állítólag agresszíven lépett fel Zsófival szemben, majd az RTL Klub sztárja szakított. Soron kívül Repülő Suzukit kaptak lencsevégre Kőbányán – ezért kell körültekintően előzni (videó)

Sokáig velük volt tele a bulvársajtó, még azok is hallottak róluk, akik nemigazán ismerik őket. Mindkét sztár sok támadást kapott, a kárörvendő kommentek sem maradtak el, talán emiatt is lenne ideálisabb nyilatkozniuk.

Ebben a látványos és elegáns szettben indult meg férje oldalán Prágába Novák Katalin

Mivel mindketten ismert emberek, és komoly dologról van szó, illetve rengetegen kíváncsiak arra, hogy mi a valóság, lassan várhatnánk egy nyilatkozatot. Egy ideje csak pletykákat hallani, illetve sejtelmes üzenetek látni.

Lapozó: 1 2

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.