Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Tragédia a Balatonon: megtalálták az egyik fiatal fiú holttestét

A reggeli órákban emelték ki az egyik fiatal fiú holttestét, aki az elmúlt hétvégén fulladt bele a Balatonba.

...svg content...Fotó: Unsplash/Tamara Bitter
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Minden évben történnek tragédiák a Balatonban, amik gyakorlatilag kivétel nélkül elkerülhetőek lennének. Sok fiatal fulladt már bele a magyar tengerbe, és sajnálatos módon ez pár nappal ezelőtt is megtörtént.

Szinte még csak el sem kezdődött az igazi nyári szezon, elmerült egy 17 és egy 18 éves fiatal fiú, akiknek holttestét napok óta keresik az egységek. Volt egy harmadik személy is, aki ott volt a két fiúval szombat este a vízben, de neki sikerült megmenekülnie. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A harmadik fiatalnak egy csónakos partra jutni, és könnyen lehet, ha nem kap segítséget, már ő sem lenne az élők sorában. A Blikk időközben megtudta, hogy Aligánál megtalálták az egyik fiúholttestét a nyílt vízen.

„A tényt lapunknak megerősítette Orbán Zoltán, a Somogy megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője is. Azt még nem tudni, melyik áldozat került elő.” – írta a Blikk a cikkében, hozzátéve, hogy a testet reggel 9 óra előtt emelték ki a vízből.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.