Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,220 $

A Konyhafőnök: Fecó elismerte, az osztás-szorzás nem tartozik a fő erősségei közé

Fecó elismerte, hogy az osztás és a szorzás nem tartozik a fő erősségei közé, ami időről időre gondot okoz számára, mivel ebben a szakmában komoly jelentőséggel bír.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elég hamar kiderült, hogy Kárpáti Rebeka exe biztosan nem a legerősebb versenyző a matematika terén. Ebből több humorosabb jelent is született A Konyhafőnök legújabb évadában, amiket Fecó szintén viccesen reagált le.

Az RTL Klub kamerái előtt ismerte el, hogy az osztás-szorzás valóban nem tartozik az erősségei közé, így más taktikát vet be, mint a többiek. Kidolgozott egy saját rendszert, de ha hiba csúszik a számításba, akkor az egész versenyének lőttek. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Továbbra is versenyben van, még csak veszélyzónás sem volt, amivel bizonyítja, hogy helyen van a versenyben. Már több olyan versenyző is kiesett előtte, akiket alapesetben tehetségesebbnek és jobbnak tartottak Fecónál.

Stana Alexandra ezzel a fenékformával fokozza a fokozhatatlant

Rácz Jenő hamar felhívta a versenyzője figyelmét, hogy három adag tésztát kezdett gyúrni egy helyett, amivel sok ideje elment. A Michelin-csillagos chef más hibákra is felhívta a figyelmet, Fecó ezúttal nem tűnt túl magabiztosnak, messze nem úgy állt, mint kellett volna.

Lapozó: 1 2

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.