Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

A Balatonban eltűnt fiú nevelőapja teljesen összetört

Már két napja keresik a Balatonnál eltűnt fiúkat, ám még mindig nem találták meg őket.

...svg content...Fotó: MTI/Varga György
Belföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az RTL Híradó beszámolója szerint a nevelőapa kisebbik fiától értesült arról, hogy a 17 éves fiú és egy barátja eltűntek: a két fiú Balatonvilágoson dolgozott délelőttönként, délután pedig a strandon múlatták az időt.

Az egyik eltűnt fiú egyik rokona megosztotta, valamennyire mindhárom fiú tudott úszni. Mint ismert, három fiatal indult el a vízbe, ám végül csak egy fiú jutott ki a Balatonból, a másik két fiatalt pedig már két napja keresik a vízimentők és a vízirendőrök, akik tényleg mindent bevetnek. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

Már helikoptert, szonárt és drónt is bevetettek az illetékesek, ám a tónál uralkodó viharos időjárás nagyban nehezíti a keresési munkálatokat. A harmadik fiatalnak egy csónakos segített kijutni a partra, ám még mindig sokkos állapotban van a történtek miatt.

Az RTL Híradó elérte telefonon az egyik fiú családját Tornanádaskán, míg a másik eltűnt fiú családja beszámolójuk szerint el sem mozdult azóta arról a helyről, ahonnan a három fiatal elindult a Balatonba.

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.