Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Nem unatkoznak a vízirendőrök a Balatonnál, Siófoknál és Badacsonynál is mentettek

A vasárnapi nap is kifejezetten mozgalmas volt a balatoni vízirendőrök számára, akik most is kitettek magukért.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint a vízirendőrök 17 órakor a Siófok előtti vízterületen, a parttól több száz méterre észlelték, hogy a megélénkült szélben egy vízibicikliről integetve segítséget kértek.

A helyszínre siettek, ahol a hat szegedi fiatal a rendőröknek elmondta, hogy segítség nélkül már nem tudtak volna önerejükből visszajutni a partra. A rendőrök a szolgálati kisgéphajóval a vízibiciklit vontára vették és az utasaival együtt a partközelbe vontatták. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Nem sokkal később, 19 óra 15 perckor bejelentést kaptak, hogy Badacsony és Fonyód között egy műszaki hibás motorcsónak magatehetetlenül sodródik. A rendőrök a kishajót vontára vették, majd a fonyódi kikötőben biztonságba helyezték.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy amennyiben a Balaton vízfelületén bajba kerülnek vagy bajba jutott személyt, személyeket észlelnek, tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 1817-es segélyhívó telefonszámon!

Videón, ahogy pár fiatal két kukányi szemetet önt az óceánba Florida partjainál

A két fiatal végül jelentkezett a rendőrségen, miután a mutatványról készült videó szinte mindenkihez eljutott az interneten.

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.