Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
364,32 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
464,64 Ft
Bitcoin
57,628 $

Bővült az ukrán szélsőjobboldali halállista, Bayer Zsolt is felkerült rá

A Mirotvorec most sem rejtette véka alá véleményét és Bayer Zsoltot is felrakta a hírhedt halállistára.

...svg content...Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

A szélsőjobboldali internetes oldal, a Mirotvorec ismét bővítette ellenségeit soroló listáját, ezúttal pedig Bayer Zsolt került fel a halállistára. Már több tízezer ember neve szerepel az oldalon, akiknek személyes adatait is nyilvánosságra hozzák, így például elérhető születési dátumuk, útlevélszámuk és lakcímük is írja a Magyar Nemzet.

Az oldalon azt írják, Bayer egy ukránellenes propagandista, aki a Kreml narratíváját terjeszti, ráadásul részt vesz az Ukrajna elleni humanitárius agresszióban is. A Mirotvorec azt írja, Bayer egy magyar szélsőjobboldali és ultrakonzervatív újságíró, s egyben Orbán egyik legközelebbi munkatársa, valamint a kormánypropaganda-gépezet egyik kulcsfontosságú szereplője is. Soron kívül Árpád hídi tragédia: a vétkes ámokfutó is meghalt a balesetben

Néhány cikkét is felidézik az oldalon, például azon írását, melyben azt állította, hogy az ukránok a „tolvajnak vélt” embereket „a nyílt utcán oszlopokhoz, fákhoz kötöznek ki, az alsóruhájuktól megfosztják őket, aztán botokkal vagy ököllel félholtra verik, majd ott hagyják őket”.

Árpád hídi tragédia: a drogos ámokfutót kora reggel még igazoltatták

Újabb információk jelentek meg a gyilkos ámokfutóról, aki szintén életét vesztette a tragikus balesetben.