Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,968 $

Az oroszok megerősítették, valóban lezárták a légteret az orosz külügyminiszter gépe előtt

A korábbi jelentések szerint Bulgária, Észak-Macedónia és Montenegró is lezárta a légterét Szergej Lavrov repülőgépe előtt, amit most Oroszország is megerősített.

...svg content...Fotó: Az orosz külügyminisztérium sajtószolgálatának felvétele Szergej Lavrov orosz külügyminiszterről a bahreini hivatali partnerével, Abdel-Latif az-Zajánival tartott sajtóértekezleten Manámában 2022. május 31-én. MTI/EPA/Orosz külügyminisztérium
Európa

Koós Alexandra

Szerkesztő

Maria Zaharova orosz külügyminisztériumi szóvivő tegnap esti tévés interjúja során kifejtette, hogy az orosz delegáció a tervek szerint Belgrádban tárgyalt volna, azonban az EU és a NATO-tagországok lezárták a légterüket Szergej Lavrov gépe előtt.

A Blic értesülései szerint az orosz külügyminiszter számos szerb államfővel tartott volna megbeszélést, többek között az ukrajnai háború, a gazdasági együttműködés és Szerbia pozíciója nyomán, majd Oroszország belgrádi nagykövetségén vett volna részt egy fogadáson, amelyet az orosz államiság napja alkalmából szerveztek. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Eredetileg június 7-én kellett volna hivatalos látogatásra érkeznie a szerb fővárosba, azonban egy nappal korábbra tervezték az indulást, amely végül nem következett be, ugyanis a Szerbiával határos országok lezárták az egyetlen légi útvonalat Lavrov repülőgépe előtt – jelentette a TASS.

A Ve-ernje Novosti szerb napilap korábban megerősítette, miszerint Bulgária, Észak-Macedónia és Montenegró is lezárta a légterét, amellyel lehetetlenné tették, hogy az orosz külügyminiszter repülőgépe Szerbiába indulhasson.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.