Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,71 Ft
Euró
387,46 Ft
Font
450,61 Ft
Bitcoin
61,281 $

Csavarhúzóval fenyegetőző férfit sokkoltak a rendőrök, aki a Temzébe zuhant, majd életét vesztette

Furcsa tragédia történt Londonban, ahol a hídon egy férfi egy csavarhúzóval fenyegetőzött, mire kihívták a rendőröket, akik sokkolóval ártalmatlanították a férfit, ám ő a Temzébe zuhant, majd később életét vesztette.

Fotó: Twenty20
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Independent értesülései szerint a helyi rendőrségre szombat reggel futott be egy lakossági bejelentés, miszerint egy férfi egy csavarhúzóval fenyegetőzve kiabál a nyugat-londoni Chelsea Bridge Roadon.

A rendőrség közlése szerint már megkezdték a vizsgálatot az ügyben, az elsődleges információk szerint ugyanis a rendőrök kiérkeztek a helyszínre, majd sokkolóval ártalmatlanították a férfit. Soron kívül Hétfőtől indul az előszezoni menetrend, több vonatot biztosít a MÁV a Balatonhoz

Ezt követően azonban a férfi a Temzébe ugrott, ahonnan végül sikeresen kimentették és kórházba szállították, ám a 40-es évei elején járó a férfi a kórházban életét vesztette. Rövidesen megvizsgálják majd a rendőrök testkameráinak felvételeit, melyek az egész incidenst felvették, így kiderülhet, hogy a rendőrök hibáztak-e az incidens során.

Még mindig nem világos, hogy pontosan mi történhetett, illetve mi volt a férfi célja a csavarhúzós fenyegetőzéssel, a rendőrség közlése szerint azonban ki fogják vizsgálni az ügyet, az elhunyt férfi családjával pedig már felvették a kapcsolatot és támogatást is nyújtanak számukra.

Véletlen felfedezés hozhatja el a szuperakkumulátorok rég várt korszakát

Mindent megváltoztathatnak az új fejlesztésű kondenzátorok.

Orbán Viktor halat fogott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök egy újabb aktív programon vett részt, hamar sikerült halat fognia az egyik közeli horgászterületen.