Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
358,49 Ft
Euró
386,85 Ft
Font
450,21 Ft
Bitcoin
62,838 $

Bajorországi vonatbaleset: még lehetnek emberek a szerelvények alatt

Péntek délben siklott ki egy vonat Bajorországban, és még nem tudták kizárni, hogy vannak-e a felborult szerelvény alatt emberek. 

Fotó: Twenty20
Európa

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Péntek délben siklott egy kis vonat három kocsija Burgrain faluban, Garmisch-Partenkirchen közelében, majd fel is borult, de jelenleg még nem tudni, hogy mi az ok. 

Az ATV a DPA-ra hivatkozva azt írja, hogy szombat reggel még mindig volt legkevesebb három eltűnt, eddig  négy halottról és negyven sérültről tudnak, de lehet, hogy másokat is találnak.  Soron kívül 24 ember került kórházba, miután rosszul lettek a csengeri börtön építése közben

Délelőttre a helyszínre vártak egy nagyteljesítményű darut, mert eddig kétszer akarták felemelni a sérült kocsikat, de nem jártak sikerrel, ugyanis olyanra van szükség, amely akár 120 tonnát is fel tud emelni.

A szerelvényen mintegy 140-en utaztak, a súlyos sérültek közül többeken sürgős műtétet kellett elvégezni. Egy rendőrségi szóvivő azt mondta szombat reggel: nem tudják kizárni, hogy a felborult kocsik alatt még vannak emberek, de ha vannak, számuk tíz alatt van.