Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,26 Ft
Euró
389,04 Ft
Font
453,23 Ft
Bitcoin
63,577 $

A hétvége legnagyobb és leglátványosabb dekoltázsa, amire a nők is felkapják a fejüket

Valójában ez nem meglepő, hiszen a nők gyakran megnézik egymást, sokkal inkább, mint a férfiak a nőket, ami furcsán hangozhat, de így van.

Fotó: Instagram/Kim Kardashian
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha odakint sétálunk, és egy kicsit figyeljük a tömegeket, pontosan megfigyelhető ez a jelenség, miszerint a nők sokkal inkább megnézik a társaikat, mint a férfiak a nőket. Talán az pontosabb lenne, hogy messze részletesebben, és pillanatok alatt mérik fel a másikat.

Egyfajta radarként működnek, és milliszekundumok alatt állapítják meg, hogy a másik nő milyen ruhát, kiegészítőt visel, azok mennyibe kerültek, és így tovább. Ezzel szemben a férfiak nagyobbik fele csak egyvalamit vesz észre, és arra koncentrál. Soron kívül Magyar Péter pert helyezett kilátásba a kiszivárgott mentőszolgálati jegyzőkönyv miatt

Ebből szokott lenni a kínos bámulás, különösen akkor, ha a barátnő is ott van mellette. Egyes sztárok pedig olyan megjelenéssel rendelkeznek, hogy a Holdról is látni lehetne a fényüket, annyira csillognak.

Szabó Zsófi ebben a mellerős szettben köszönt be pénteken

Nos, Kylie Jennerre ez tökéletesen igaz, a fiatal milliárdos, aki Kim Kardashian testvére, szintén szeret hivalkodóan, szexin öltözni. Amikor pedig bikinit választ magának, ott általában sokk éri a férfiakat, míg a nők egy része irigykedik.

Az alább látható szettet sem kell különösebben magyaráznunk, ahogyan azt sem, hogy milyen erősen hangsúlyozza ki a dekoltázst. Valahogy így kell élvezni az életet, különösen akkor, ha az embernek megszámlálhatatlanul sok pénze van. A fotók eléréséhez kattints erre a linkre, és ha tetszettek, akkor itt a következő csomag.

Bemutatták a SpaceX első, űrsétákhoz tervezett high-tech ruháját (videó)

Bemutatta a SpaceX azokat a különleges űrruhákat, amelyeket a "Polaris Dawn" küldetés során végrehajtott űrséta alkalmával fognak viselni az űrhajósok.

Sztrájkkal tiltakoznak a RAI olasz közszolgálati televízió dolgozói

Munkabeszüntetésbe kezdtek hétfőn a RAI olasz közszolgálati televízió munkatársai, tiltakozva a költségvetés-csökkentés, a munkavállalói jogok helyzete és a politikai befolyás ellen.

Ismét növekedésnek indultak az élelmiszerárak, mutatjuk, mi drágult a leginkább

Az ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete által közzétett jelentés szerint jelentős áremelkedés tapasztalható a világpiacon, különösen a növényi olaj, a hús és a gabona esetében.