Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,041 $

Elfogták a lopott autóval mentőautónak vágódott fiatalokat az angyalföldi rendőrök

Az angyalföldi rendőrök ezúttal is gyors és hatékony munkát végeztek, hamar őrizetbe vették azt a két fiatal személyt, akik lopott autóval csapódtak neki egy mentőautónak.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elsők között számolhattunk be a mentőszolgálat jelentéséről, miszerint ismeretlen személyek hátulról nekiütköztek az egyik mentőautójuknak. A csavar a történetben, hogy lopott volt a balesetező autó, ráadásul a benne ülők még meg is fenyegették a mentősöket.

Ezt követően elfutottak a helyszínről, de nem sokáig lehettek szabadlábon, mert az angyalföldi rendőrök gyorsan lekapcsolták őket. Egy 18 és egy 23 éves fiatal férfivel szemben indítottak eljárást, akik a gyanú szerint elkövették a fentebb említett bűncselekményt, még június második napján a reggeli órákban. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A nyomozás adatai szerint a fiatalok kiszemeltek egy őrizetlenül hagyott autót a XIII. kerületben, benne slusszkulccsal, és ellopták. A fiatalok csak pár óra erejéig örülhettek a zsákmánynak, mivel a lopott kocsival dél körül egy beteget szállító mentőautónak ütköztek a VII. kerületben, a Király utca és Akácfa utca kereszteződésében – tudhattuk meg a police.hu közleményéből.

A helyszínt segítségnyújtás nélkül elhagyták, tettüket súlyosbítva, a mentőszolgálat munkatársait is megfenyegették. Az erzsébetvárosi és angyalföldi rendőrök nagy erőket mozgósítottak a felkutatásukra, akiket végül az elkövetés helyétől pár utcányira sikerült elfogniuk.

A XIII. kerületi rendőrök a 18 éves B. Kálmánt, és társát, a 23 éves P. Tibort lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki – tették hozzá a hivatalos közleményben a két fiatal elfogását követően.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.