Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,36 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
451,47 Ft
Bitcoin
69,907 $

A Konyhafőnök: Kárpáti Rebeka exe úgy pörgött a konyhában, mint valami szuperhős (videó)

Fecó ezúttal is úgy pörgött a konyhában, mint senki más, Fördős Zé és Rácz Jenő is igencsak bizakodó volt, bár nem ment minden egyszerűen.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Fördős Zé odalépett Fecóhoz, és megdicsérte, hogy nagyon jó az illata az ételnek, amit készít, bár a versenyző rosszul tudta, hogy mit használ fel. Ettől független úgy tűnt, működik a dolog, nehéz volt kizökkenteni.

Zé figyelmeztette Fecót a karamell kapcsán, mert az nem minden elemmel passzol össze. Rácz Jenő versenyzője azonban pontosan tudta, hogy mit akar, milyen módon akarja felhasználni az édes kiegészítőt. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Fecónak kifejezetten jó ötletei voltak, például tintahal tintával tervezte beszínezni a gombócokat, amiket fejben már nagyon összerakott. „Nagyon jó!” – jegyezte meg Zé, aki kíváncsian várta, hogy mi sül ki ebből.

Szabó Zsófi ebben a mellerős szettben köszönt be pénteken

Fecó legutóbb 20-25 percet is elidőzött a karamellel, ám most tudta, hogy 3-4 percnél nem lesz több ideje erre, mert akár ki is eshet. Zé után Jenő is megnézte munka közben a versenyzőjét, és elismerte Sárközi Ákoséknak, hogy nagyon jó illatokat érzett Fecónál.

Lapozó: 1 2