Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,81 Ft
Euró
387,07 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
66,906 $

Kisó klasszis lábai kifutóért kiáltanak

Kiss Orsi egy fontos médiaeseményen vett részt, és egy igazán extra szettben jelent meg, ami egyúttal a lábformáját is megmutatta.

...svg content...Fotó: Instgram/Kiss Orsi (Kisó)
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kiss Orsi nagyon régi motoros a médiában, a televízióban és a rádiózásban is komoly tapasztalatra tett szert. Emellett különböző vállalati eseményeken is vezető szerepet tölt be, amihez a megjelenése is megvan.

Sőt, az edzések terén sem panaszkodhat, sok újdonságot ismert meg az évek alatt, és elég gyakran láthatjuk őt ebben a szerepben. Szinte mindig csúcsformában van, akkor is, ha épp nem úgy érzi. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Hosszú évek elteltével is ugyanaz az energia dolgozik benne, mint régen, és ezt jó látni, mert nem mindenki mondhatja el magáról ugyanezt. Valahogy Kisó meg tudta tartani a motivációját, és mindig készen áll a megújulásra.

Így reagált Majka Johnny Depp bírósági győzelmére

Ezzel nemcsak magát, hanem másokat, többek között a követőit is motiválja, akik már több mint 16 ezren vannak. Egyike azon keveseknek, akiket tényleg érdemes követni, sokat inspirálódhattok a posztjaiból.

Lapozó: 1 2

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.