Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,94 Ft
Euró
387,50 Ft
Font
451,72 Ft
Bitcoin
65,567 $

Új információk a Honvédkórházban megkéselt orvosról

Hivatalos információkat adtak ki a Honvédkórházban megkéselt orvosról, aki életben van.

...svg content...Fotó: Unsplash/Alexandre Debiève
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Stabil állapotban van az orvos, akit csütörtök éjjel szúrt meg betege a budapesti Honvédkórházban.

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ pénteken a Facebook-oldalán azt írta: az azonnali ellátásnak és műtétnek köszönhetően stabil az állapota annak az orvosnak, akit az intézmény egyik osztályán kezelt beteg egy késsel mellkason szúrt.

Az eset kapcsán a rendőrség büntetőeljárást folytat. A kórház hozzátette: további információt a beteg jogaira és a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adhatnak.

Az esetről a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken számolt be a police.hu oldalon. Azt írták: az 54 éves elkövetőt a rendőrség a kórházban őrzi, és az ügyben emberölés kísérletének gyanúja miatt indult vizsgálat. A 39 éves orvos a szúrás következtében életveszélyesen megsérült.

(MTI)

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Orbán Viktor magyar miniszterelnök péntek reggel élő interjút ad a Kossuth Rádió vendégeként, minden bizonnyal a Robert Fico ellen elkövetett merénylet lesz az egyik fő téma.