Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Aszódi kettős gyilkosság: tényfeltáró vizsgálatot rendelt el az országos rendőrfőkapitány

Az eset előzményeit is vizsgálják a hatóságok.

Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Tényfeltáró vizsgálatot rendelt el az országos rendőrfőkapitány az Aszódon múlt héten elkövetett kettős gyilkosság ügyében. A gyanú szerint az apa ölhette meg két tizenéves lányát, akik láthatáson voltak nála.

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálata pénteken a honlapján őszinte részvétét fejezte ki az áldozatok hozzátartozóinak és együttérzését mindenkinek, akit a súlyos tragédia megrendített. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon emberölés miatt folyik nyomozás. Az eset részleteinek, előzményének feltárása, az ezekből levonható konkrét és általános következtetések megállapítása érdekében az országos rendőrfőkapitány teljeskörű tényfeltáró vizsgálatot rendelt el – közölték.

Múlt csütörtök este a rendőrök állampolgári bejelentésre érkeztek tűzoltókkal együtt egy aszódi társasházi lakáshoz, ahonnan a telefonáló furcsa szagot érzett kiáramlani. A lakásban egy 14 éves és egy 16 éves lányt holtan találtak, mindketten az ágyukban feküdtek.

A nyomozás adatai szerint a lányok Heves megyei lakóhelyükről Aszódon élő apjukhoz érkeztek láthatásra május 20-án. A 46 éves férfi – nagy valószínűséggel május 21-ére virradóra – álmukban megölte lányait, majd a Heves megyei Adács közelében egy mozdony elé lépve öngyilkosságot kísérelt meg – írták.

Az akkor még ismeretlen személyazonosságú férfit életveszélyes állapotban mentőhelikopter vitte kórházba, iratok nem voltak nála.

MTI

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.