Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Szabó Zsófi ebben a mellerős szettben köszönt be pénteken

Továbbra is sokat mosolyog, nevetgél a sztár, nincs jele annak, hogy nagyon mélyen lenne, ami mindenképpen jó hír.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csak kevesen tudhatják, hogy mi történhetett Szabó Zsófi és Shane Tusup között, akik már fel is bontották a jegyességüket. Minden rettentő gyorsan zajlott közöttük, nem sokkal azután, hogy megismerkedtek, Shane már meg is kérte a lány kezét.

Zsófi igent mondott, majd miután ezt megerősítették, nagyon sokan írták azt a kommentek között a különböző felületeken, hogy nem fog sokáig tartani a kapcsolatuk. Úgy tűnik, igazuk lett, mert még egy éve sem voltak együtt, máris felbontották a jegyességüket. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Azóta számtalan hír jelent meg arról, hogy Tusup agresszív fellépése miatt érhetett vége ez a rövid kapcsolat. Hangsúlyozzuk, egyelőre egyik fél sem nyilatkozott, és nem tudni, mikor teszik ezt meg, mindenesetre sokan várnak rájuk.

Így reagált Majka Johnny Depp bírósági győzelmére

Nem meglepő, mivel közszereplők, és Zsófi különösen sokat köszönhet a rajongóknak, a követőinek, akik csak szeretnének válaszokat kapni. Idővel minden bizonnyal erre is sor fog kerülni, erőltetni azonban semmit nem szabad.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.